Personlig doptavla

Personlig doptavla där en pojke och en flicka ligger i vars en säng och omringas av födelseuppgifter

Personlig doptavla hos oss på Posterkid är unikt framtagen av dig som kund. En personlig doptavla innehåller de namn och födelseuppgifter som du väljer. Designa din helt egna personliga doptavla som dessutom är helt unik för just dig och ditt barn.

Populära personliga doptavlor 2019

Hos oss på Posterkid kan du välja mellan flera olika personliga doptavlor. Hos oss designar du själv din tavla och skriver enkelt i de uppgifterna du vill ha på din personliga doptavla.

Gör som 30 000 andra och klicka hem din personliga doptavla idag.

Här är vår populäraste personlig doptavla 2019

Personlig doptavla med namn i fokus, under namnet finns där födelseuppgifter. Över och under namnet finns där även 4 ugglor som sitter på grenar

Designa vår populäraste personliga doptavla 2019 genom att trycka på bilden!

 

Här är fler populära personliga doptavlor 2019.

Personlig doptavla i en grafisk design med namn i fokus och födelseuppgifter nedanför
Designa din helt egna personliga doptavla genom att trycka på bilden!

 

Personlig doptavla med en bebis hand som håller i en vuxen hand
Designa din helt egna personliga doptavla genom att trycka på bilden    

Personlig doptavla i Sverige

 

Våra personliga doptavlor trycks av oss själva i Sverige där vi använder oss av ett papper som håller en kvalitet på 200 gram. Detta gör att du som kund får en personlig doptavla som är av mycket hög kvalitet. Samtidigt som din personliga doptavla har en otroligt bra kvalitet så ger vi även din egen designade personliga doptavla den bästa möjliga skärpan och detaljrikedom. Detta gör att färger och nyanser på din personliga doptavla får en helt ny innebörd. Alla våra personliga doptavlor trycks i Sverige och tillverkas efter beställning. Miljön är viktig för oss!

 

Varför ska du köpa en personlig doptavla

Personlig doptavla är den perfekta presenten till dig som ska på dop, namngivning eller barnkalas.

Våra barn växer så otroligt snabbt och därför är vi så glada att vi kan erbjuda er att stanna klockan en stund. Designa din helt egna personliga doptavla nu och häng upp den på väggen för att inte glömma men också för att komma ihåg hur det var när ditt barn föddes.

 

Vi på Posterkid har alltid fri frakt på våra tavlor och leveransen på vår personliga doptavla är mellan 2-3 arbetsdagar. Alla tavlor som ni hittar hos oss är det endast vi som säljer och du som kund kan självklart designa din personlig doptavla precis så som du vill och därför göra den helt unik. Ingen personlig doptavla kommer se ut som din!

 

Storlekar på personlig doptavla

Vi erbjuder flera olika storlekar på våra personliga doptavlor. För dig som vill ha en liten mindre tavla som gör de lilla extra i vardagsrummet eller för dig som vill ha en stor tavla som verkligen vill visa upp en personlig doptavla som du designat själv.

Att vara unik är viktigt

För oss på posterkid är det viktigt med olikheter. Därför tycker vi de är viktigt att man kan sätta sin egna touch på en personlig doptavla. Här finns det inget som sätter stopp för din kreativitet. Alla personliga doptavlor vi erbjuder kan du som kund designa helt själv. Detta gör att din personliga doptavla blir helt unik. Hur coolt är det inte att ha en helt egen personlig doptavla designad av dig som kund i sitt rum. Det tycker vi är coolt i alla fall. Designa din personliga doptavla nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *